Gerechten businessavond 2017

Het is echt overal proeven tijdens de Business Avond op donderdag 18 mei! De restaurants van de Brabantse Wal en gaststeden presenteren hun gerechten van 2017. 
De gasten van de exclusieve ProefMei Business Avond worden ontvangen op de Grote Binnenplaats van Het Markiezenhof met een amuse en feestelijk aperitief.

GROTE BINNENPLAATS

Restaurant ’T GEHEIM VAN BERGEN | Bergen op Zoom

  • Asperges Van Nam Kee (asperges met zacht gegaarde kalfpicanha met schuim van zwarte bonen, doperwtencress en krokant van lotuswortel)

Restaurant WERELDZ ETEN | Halsteren

  • Tataki van wilde zalm met schuim van ansjovis | asperges met Japanse mierikswortel en Thoolse aardappel

Restaurant DA MAURIZIO | Scherpenisse | NIEUW

  • Stoofpotje van Thools Pré-Salé lam en Thoolse aardappeltjes

of

  • Gegratineerde oester met saus van groene asperge, sjalotten en mozzarella

KALDI MOBIEL | Koffie & Thee | Bergen op Zoom

  • Vers gezette Kaldi koffie met daarbij geserveerd een Dolci Baci (Italiaans koekje op amandelbasis)

 

ACHTER BINNENPLAATS

FLETCHER HOTEL-RESTAURANT STADSPARK | Bergen op Zoom

  • VEGGIE; Tabouleh | salade van aspergekaviaar | gepofte tomaat | witte asperge | Kapper appel en gemarineerde komkommer

Restaurant ’T SPUIHUIS | Bergen op Zoom

  • Gesmoord kalfswangetje met truffel, asperge, kaantjes, cepés  en luchtige aardappel

IJSSALON EMMA | Bergen op Zoom

  • IJshoorn met twee bollen ijs

of

  • Fruitstick met chocolade van de Fontein

Restaurant LA PUCELLE | Bergen op Zoom

  • Loempia gevuld met asperge, kip, mihoen, taugé, ve-tsin en ansjovismayonaise

Gastrobar DE MOOR | Bergen op Zoom

  • Burger van Kreeft | brioche | kreeftenmayonaise en Botersla

STREEK | Eet & Drinklokaal | Bergen op Zoom | NIEUW

  • Mixed Ansjovis; Mini kroket | gebakken ansjovis | salade met ansjovis en zeekraalmayonaise

 

BEELDENTUIN

ROC ZOOMVLIET DE CANISE | Bergen op Zoom

  • Garnalen bitterbal met Zeeuwse zilte mosterd met zeekraal | aspergesoepje met baconstengel en langzaam gegaard buikspek met gekarameliseerde zilveruitjes

STICHTING BEHOUD WEERVISSERIJ | Bergen op Zoom | BROUWERIJ ’T ANKER | Mechelen

  • Vangst van de dag; afhankelijk van het aanbod in roomboter op de plaat gebakken ansjovis, panharing en geep | met een snee wit brood met roomboter, zout en peper

STUDIO STYVES Outdoor cooking| Oudenaarde

  • Zalm met citroenpeper | witte botersaus van Ename | bladerdeeg met ansjovis als koekje | risotto met garnituur van asperges en wortel
  • Picanha met asperges | sausje van aardbeien met Adriaen brouwer | Thoolse aardappel van op BBQ (4 munten)

 BESTEL HIER JE TICKETS VOOR DE BUSINESSAVOND